Binnen 5 dagen bezorgd
Gratis verzending vanaf €50,-
Veilig betalen
Groot assortiment
27 September 2018
Help tegen dierenleed!
Verwen jouw dierbare viervoeter en help zo een andere hond!

VERWEN JOUW DIERBARE VIERVOETER EN HELP ZO EEN ANDERE HOND!

Wij van 4 Seizoenen Tuinkussens houden in het kader van dierendag de gehele maand Oktober een actie om te helpen dierenleed bij honden te stoppen! 

 

De actie
Voor ieder hondenkussen dat in oktober bij ons wordt gekocht, schenken wij €5,- aan het fantastische initiatief van het Kluivert Dog Rescue Center. 

Het doel is om zoveel mogelijk hondenkussens te verkopen en zo een zo groot mogelijk bedrag te kunnen doneren aan het Kluivert Dog Rescue Center op Curaçao. Door jouw eigen hond te verwennen draag je dan meteen een steentje bij aan dit goede doel, een win-win situatie! Wij willen met deze actie aandacht vragen voor al het dierenleed bij honden op Curaçao en hopen zo ook een steentje bij te dragen aan het bestrijden van dierenleed. 

 

Hoe kun jij je steentje bijdragen? 
Door in onze webshop of in onze winkel een hondenkussen te kopen voor jouw dierbare viervoeter, zorg jij ervoor dat wij van het aankoopbedrag €5,- schenken aan dit goede doel. Bij iedere aankoop in de maand Oktober schenken wij dit bedrag en uiteindelijk hopen we natuurlijk op een zo hoog mogelijk bedrag dat wij kunnen schenken! 

 

Waarom doen wij dit?
Ook wij als hondenliefhebbers kunnen het niet aanzien wat er in een mooi land als Curaçao gebeurt met honden. Hoe groot het sterftecijfer hier is en welk leed zij moeten doorgaan. In het kader van dierendag willen wij daarom graag ons steentje bijdragen aan dit fantastische doel. En hoe kan dit nu beter dan onze eigen webshop met hondenkussens hieraan te koppelen. 

 

Help jij mee?   
Iedere bijdrage helpt! Vandaar dat jij natuurlijk ook gewoon zelf al kunt doneren. Dit kan via de link die hieronder wordt weergegeven. 

Jouw steun is hard nodig, en als jouw hond dan ook nog een heerlijk kussen kan gebruiken, zorgt dit voor een win-win situatie. Wij doneren als jij jouw hond ook eens lekker wilt verwennen voor bijvoorbeeld dierendag. 

Je kunt ook helpen door deze actie verder te verspreiden en berichten te liken en/of te delen. 

 

 

Meer informatie         
Iedereen die dit project steunt of bij ons een hondenkussen in de maand oktober koopt, willen wij heel graag bedanken! Het zorgt ervoor dat wij hopelijk een mooi bedrag kunnen gaan doneren en zo kunnen helpen het dierenleed bij honden te stoppen!
                      
Meer informatie over dit project en onze actie kun je vinden op: https://www.supportkluivertdogrescuecenter.com/team/4-seizoenen-tuinkussens.

Op deze pagina vind je een link, waarbij je een bedrag kunt doneren en een bijdrage kan leveren aan de oprichting van het Kluivert Dog Rescue Center op Curaçao. Klein of groot, iedere bijdrage helpt! 

 

Meer informatie over dit initiatief? Kijk op de website van het Kluivert Dog Rescue Center Curaçao

 

 

Bekijk hier ons volledige aanbod aan hondenkussens

 

 

Laat een reactie achter

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Gratis verzending

vanaf €50,-

Niet goed? Geld terug!

binnen 14 dagen

Veilig betalen

Met iDeal, Creditcard en andere mogelijkheden

Groot assortiment

Kussens | Maatwerk | Parasols | Hoezen | Accessoires